Over mij

Leuk, dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben Aafke Dijkstra en werk met veel plezier als Midlife expert, CSR stresscoach en als multi-disciplinair therapeut in mijn Praktijk in Moordrecht en Gouda.

Na mijn loopbaan als personeelsadviseur bij diverse organisaties ben ik mij gaan specialiseren als Midlife expert en als CSR stress- en burnout Coach.
Mijn doel is  om mannen en vrouwen te helpen gezond, vitaal en in balans te zijn in hun privéleven en op het werk.
Niet geplaagd door stress, angsten, overgang, andropauze of vage klachten.

In het werk als personeelsadviseur heb je veel te maken met werknemers, die last hebben van overspannenheid, werkstress en lichamelijke klachten. Chronische werkstress wordt, als er geen acht op geslagen wordt, meestal een burnout.
Hierdoor ontstaat ziekteverzuim en in een later stadium vaak een arbeidsconflict.

Naast werkstress en burnout zijn er in Nederland 1,3 miljoen vrouwen en mannen tussen de 40 en 55 jaar, die in de overgang of andropauze komen of zijn.
Zij worden met overgangsklachten geconfronteerd waar zij vaak het bestaan niet van weten en zeker niet op zitten te wachten. Klachten die hen ernstig kunnen belemmeren in hun privéleven en werk.

Veel klachten kunnen, als zij in een vroeg stadium herkend worden, voorkomen of snel opgelost worden met een goede aanpak en natuurlijke ondersteuning. Vaak zijn dan ook geen vergaande medische behandelingen meer nodig..

Als ervaringsdeskundige, Midlife expert en als CSR stresscoach help en leer ik jou graag om te gaan met je midlife klachten en problemen. Gezond en vitaal te zijn. Het maximale uit je leven te halen en te genieten van alledag.

met stressvrije groet,

Aafke Dijkstra      

Relevante opleidingen

Lid van:

  • Beroepsvereniging MBOG (Licentielid 374TL)
  • RBNG HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondsheidszorg (609032R)
  • SHO Registeropleiding Medische en Psychosociale kennis (CIPION)
  • AGB-code: 90033456

02 CSR-Logo-2

Vraag het gratis e-book aan:

Midlifecrisis

In 7 stappen Vitaal zonder stress

 

Vul hieronder je naam en emailadres in:

Je aanvraag is succesvol verstuurd! Check je mailbox voor een bevestigingsmail